domov
kontakti
kazalo

 
Podelitev priznanj Športa mladih
24.09.2019

V ponedeljek, 23. septembra 2019, smo v prostorih Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport podeli priznanja vrtcem ter osnovnim in srednjim šolam, ki so bile v šolskem letu 2018/19 nadpovprečno uspešne na športnem področju.
 


V uvodu je vse nagrajence in goste nagovorila vršilka dolžnosti direktorice Direktorata za šport, mag. Poljanka Pavletič Samardžija, ki je vse zbrane pohvalila za njihovo predano delo in rezultate.

Program so popestrili tudi nastopi šol in vrtcev. Točke so pripravili otroci in vzgojitelji iz Vrtca Jelka, pevci in glasbeniki iz OŠ IV Murska Sobota, plesalki iz OŠ Brezovica pri Ljubljani, mažoretke iz Šolskega centra Novo mesto ter glasbenika iz OŠ Pohorskega odreda Slovenska Bistrica.

Na nagradnem natečaju za najboljši športni vrtec, osnovno šolo, osnovno šolo s prilagojenim programom in srednjo šolo smo skupno podelili 14 zlatih priznanj, 11 srebrnih priznanj ter 17 bronastih priznanj.

Nagradili smo tudi najboljše športne fotografije, ki so nastale v preteklem šolskem letu.

Posebno priznanje so prejeli tudi dijaki Gimnazije Šiška za izjemen dosežek na svetovnem šolskem prvenstvu v nogometu in dijakinje Gimnazije Šentvid za dosežek na svetovnem šolskem prvenstvu v košarki 3x3.

Vsi nagrajenci natečaja so objavljeni v spodnji prilogi.


avtor: Jernej Peterlin
foto: Šport mladih
Slike

Priponke

 
Spletne aplikacije Šport mladih

  

 
7. Festival Športa mladih 2016 - VIDEO

 
Šolski ekipni kros 2016 - VIDEO